Novi Mozzila Firefox 20
11/12/2011 09:55 - admin
Jedan od najvećih svetskih internet browsera "Mozzila Firefox" je opravdao očekivanja ...

Naime, posle najave da će mesečno izdavati nove verzije softvera, Firefox je zadržao tendenciju tako da smo sa verzije 3.9.6 ubrzo svi prešli na sasvim novo sučelje 8.0. kao i 9.0.1 za početak 2012 godine. Sredinom juna 2012.god., dočekali smo i verziju 13 koja je takođe vrlo funkcionalna i sasvim opravdava predhodne napore firefox tima.
Novine koje nam donosi novi Firefox su zaista ok. Brzina, kompatibilnost, manje zauzeća radne memorije i više mogućnosti za podešavanje su samo neke od prednosti.
Jedinu manu možemo naći u još uvek siromašnoj podršci za takozvane "Addon" dodatke, koji nam služe za podešavanje, praćenje, analizu i statistiku sajtova u okviru pretraživača. Novi Firefox se na  XP ili Windiws 7 ponaša vrlo dobro i ne zauzima mnogo resursa.

U aprilu 2013.godine imamo konačno i verziju 20, i to na srpskom !

Instaliranje i podešavanje Firefoxa možete lako obaviti ukoliko pogledate članak o novoj verziji na stranici Mozilla Firefox srpski free download

Sve u svemu, Firefox morate probati, a ukoliko još niste skinuli i instalirali poslednju verziju, evo linka do stranice gde to možete učiniti: 

www.mozilla.org/en-US/firefox/new/

Takođe, Firefox možete preuzeti i sa stranice Besplatni korisni programi download

Korisni linkovi
PayPal stigao u Srbiju

Više o načinu za reparaciju ili popravku računara možete naći na stranici servis  računara  odnosno popravka računara .
Ako želite da prodate ili kupite nešto, posetite portal prodajem kupujem
http://www.masinovodje.com/blog_view_1_Novi-Mozzila-Firefox-20.html